QUI SOM

Silentium és un espai de silenci, moviment, comunicació, meditació, alegria,  formació, creació, relaxació, pau i benestar.

Silentium té l’origen en un projecte informatiu i comunicatiu amb perspectiva evolutiva col.lectiva i individual, amb un espai de gran calidessa i  l’entorn immillorable de la vila de Tiana. Aquests elements s’han configurat de manera que Silentium ha començat a caminar de mica en mica, amb un moviment propi i una dinàmica oberta al seu propi esdevenir.

Silentium neix amb la voluntat de crear un espai de meditació i relaxació; acompanyar amb l’evolució personal; oferir un espai de pau i serenitat; formar en tècniques d’autoconeixement; mostrar camins diversos de creixement personal; proposar terapies col.lectives i individuals; dinamitzar grups amb tècniques expressives; facilitar l’intercanvi de coneixements; compartir experiències i obrir noves vies comunicatives.

Tots els cursos, tallers, sessions col.lectives i individuals son impartides per professionals que comparteixen amb Silentium objectius comuns, així com  el tarannà de respecte, toleràcia i llibertat.

La coordinació està a càrrec de Silvia Aparici, Terapeuta de Polaritat, Mestre Reiki, monitora de Microgimnastica i Llicenciada en Ciències de la Comunicació i de la Informació. Dinamitzadora de tallers de Risoteràpia i de Coaching Ludic. Facilitadora de Constel·lacions Familiars. Cercles de Dones a Tiana i a Barcelona. I tallers de Xamanisme.

Imparteix sessions Silentium, classes de Ioga de Polaritat i sessions de Teràpia de Polaritat. També imparteix sessions de Ioga de Polaritat per embarassades, sessions post-part amb massatge infantil i ioga per adolescents, per a nens i nenes i classes particulars. I tallers de ioga en familia. Sessions i cursos de Reiki. Classes de Restauracio corporal i Microgimnasia. Tallers de Risoterapia a Tiana i a les empreses. Cercles de dones. Tallers xamanics, netejes energetiques i rituals de naixement, de dol, de unio, de fusio … I investiga sobre la meditació i el silenci.